سهامداران “پارتا” بخوانند/ تغییر سهامدار عمده با انتقال ۷۰.۵۵ درصد سهام

سهامداران "پارتا" بخوانند/ تغییر سهامدار عمده با انتقال 70.55 درصد سهام

شرکت آرتاویل تایر طی اطلاعیه ای اقدام به افشای اطلاعات با اهمیت کرد و از انتقال ۷۰.۵۵ درصد سهام خانواده گنجی به سرمایه گذاری گروه صنعتی رازی به ارزش ۲.۸ هزار میلیارد تومان و تغییر سهامدار عمده خبر داد.

سهامدار عمده شرکت آرتاویل تایر تغییر کرد

“پارتا” طی اطلاعیه ای اعلام کرد: یک میلیارد و ۵۵۳ میلیون و ۴۴۰ هزار سهم معادل ۷۰.۵۵ درصد سهام این شرکت با هدف ایجاد ساختار حاکمیت شرکتی از خانواده گنجی به سرمایه گذاری گروه صنعتی رازی در خارج از جلسه رسمی معاملات به قیمت پایانی روز انتقال (۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه) بالغ بر ۲.۸ هزار میلیارد تومان منتقل شد. صاحبان سهام سرمایه گذاری گروه صنعتی رازی (سهامی عام) نیز خانواده گنجی هستند.

درصد مالکیت قبلی خانواده گنجی ۹۶.۰۲ درصد بود که به ۲۵.۴۷ درصد کاهش یافت و درصد مالکیت قبلی سرمایه گذاری گروه صنعتی رازی ۰.۵۳ درصد بود که به ۷۱.۰۸ درصد افزایش یافت.

اخبار نمادها:

پیشنهاد افزایش سرمایه ۲۰۰ درصدی “دعبید”

مجمع سالانه ۸ شرکت در نیمه دوم خرداد ۱۴۰۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *