تعلیق “ستران، کساوه، حفاری” و توقف ۱۰ نماد/ تغییر حجم مبنا ۴ سهم

تعلیق "ستران، کساوه، حفاری" و توقف 10 نماد/ تغییر حجم مبنا 4 سهم

قبل از شروع معاملات بازار بورس امروز (چهارشنبه ۶ بهمن) نماد “غدشت” به دلیل داشتن صف فروش پایدار طی روزهای معاملاتی قبل و عدم انجام معامله به میزان حجم مبنا، مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتی شد. همچنین در کنار تعلیق سه نماد “ستران، کساوه، حفاری” و تغییر حجم مبنا چهار سهم فرابورسی، ۱۰ نماد به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت برای یک ساعت، یک و دو روز کاری متوقف شدند.

تعلیق و توقف نماد ۱۳ شرکت/ تغییر حجم مبنای ۴ سهم و رفع گره

در جریان معاملات بازار امروز شرکت بورسی دشت مرغاب مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتی می باشد و سهام این شرکت بدون حجم مبنا و دامنه نوسان داد و ستد خواهد شد.

همچنین سه شرکت  سیمان‌ تهران‌، صنایع‌ کاشی‌ و سرامیک‌ سینا و حفاری شمال به دلیل عدم رعایت الزامات دستورالعمل پذیرش در بورس اوراق بهادار تهران، بدون اعلام زمان به حالت تعلیق درآمدند.

توقف یک ساعت:

  • گل گهر، بانک‌اقتصادنوین‌، سنگ آهن گهر زمین و داروسازی‌ امین‌ به دلیل افشای اطلاعات و فولاد امیرکبیرکاشان به علت کاهش بیش از ۳۰ درصدی قیمت سهام

توقف یک روز کاری:

  •  چادرملو ، کارتن‌ ایران و فولاد سبزوار

توقف دو روز کاری:

  • کارخانه های صنعتی آزمایش و کیسون

جهت کسب اطلاعات بیشتر از توقف نماد شرکت های نامبرده به سامانه کدال مراجعه شود.

علاوه بر این حجم مبنای سه نماد فرابورسی “سپرمی، لپیام و ثجوان” هم امروز چهارشنبه به یک تغییر کرد و حجم مبنای “کایتا” هم طبق مقادیر مرتبط با فرمول حجم مبنا در تابلو بازار پایه زرد فرابورس اعمال می شود.

بیشتر بخوانید:

توقف نماد “رفاه” تا تعیین تکلیف پرونده واگذاری شرکت
توقف ۸ نماد به دلیل افشای اطلاعات و برگزاری مجمع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *