در پی برگزاری مجمع فوق العاده شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش و با صدور مجوز توسط سازمان بورس، افزایش سرمایه از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی به میزان ۶۷ درصد مورد موافقت سهامداران قرار گرفت و به تصویب رسید. مجمع فوق العاده شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش صبح امروز یکشنبه ۲۷ مهرماه ۹۹ با هدف تصمیم گیری در مورد افزایش سرمایه و تغییر بند اساسنامه با حضور اکثریت صاحبان سهام شرکت برگزار شد و با توجه به مجوز صادر شده توسط سازمان بورس افزایش سرمایه “سپ” به تصویب رسید.
بنابراین “سپ” به منظور اجرای طرح توسعه، در پی تصویب افزایش سرمایه ۶۷ درصدی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی سرمایه فعلی را از ۳۰۰ به ۵۰۰ میلیارد تومان رساند. در طی مجمع همچنین تغییر دو بند اساسنامه درخصوص سرمایه گذاری در سایر شرکت ها برای تکمیل زنجیره تامین نیازهای مشتریان در فعالیت فین تک ها و استارت آپ ها با راتقا سهم بازار با دریافت مجوز اصلاح، مورد موافقت قرار گرفت.
بیشتر بخوانید: برنامه افزایش سرمایه ۲۳۰ درصدی کمینا (شرکت شیشه سازی مینا) از یک محل
تصویب افزایش سرمایه ۶۷ درصدی (سپ) از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی
به گزارش بورس پرس:
مجمع فوق العاده شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش قبل از ظهر روز یکشنبه ۲۷ مهر با دستور جلسه تصمیم گیری درخصوص افزایش سرمایه و تغییر بند اساسنامه با حضور اکثریت سهامداران در محل شرکت برگزار شد.
اصغر اطمینان معاون مالی سپ با اشاره به افزایش سرمایه ۶۷ درصدی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی گفت: این تامین مالی با هدف خرید ۵۰ هزار دستگاه کارتخوان و ۱۰ هزار دستگاه پین پد ، ۱۷۰۰ دستگاه صندوق فروشگاهی و خرید تجهیزات و زیرساخت های مورد نیاز اعم از سرور انجام می پذیرد.
وی افزود: ۳۰۷ میلیارد تومان مصارف طبق پیش بینی جهت انجام افزایش سرمایه در نظر گرفته شده که شامل ۱۳۰ میلیارد تومان جهت خرید دستگاه کارتخوان، ۲۲ میلیارد تومان خرید صندوق فروشگاهی و ۱۵۳ میلیارد تومانی برای خرید تجهیزات می شود. از این مصارف، منابع در نظر گرفته شده در جهت انجام برنامه ها ۲۶ میلیارد تومان از محل آورده نقدی، ۱۷۳ میلیارد تومان از محل مطالبات سهامداران و ۱۰۶ میلیارد تومان از محل منابع داخلی برای انجام این تامین مالی پیش بینی شده است.
این مقام مسئول با اشاره به سود و زیان طرح شامل ماتفاوت حاصل فعالیت ها ناشی از انجام و عدم انجام افزایش سرمایه ادامه داد: طبق طرح پیش بینی شده که طی پنج سال آتی در نظر گرفته و در نیمه دوم سال این منابع در اختیار شرکت قرار بگیرد، انجام این تامین مالی در صورت موافقت سهامداران به برآورد کسب سود خالص ۲۹ و ۵۰ میلیارد تومانی در سال جاری و آینده می انجامد. همچنین برای سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ حدود ۱۱۲ میلیارد سود خالص پیش بینی شده است.
اطمینان درخصوص روند درآمدهای عملیاتی و بهای تمام شده ناشی از انجام و عدم انجام افزایش سرمایه طی ۵ سال آتی گفت: این روند نشان می دهد در صورت انجام افزایش سرمایه درآمدهای عملیاتی از ۲.۷ به ۱۰.۳ هزار میلیارد تومان خواهد رسید. سود ناخالص شرکت هم طی این مدت از ۳۶۲ میلیارد تومان در سال ۹۹ به هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ می رسد.
وی درباره پیش بینی جریان های نقدی و ارزیابی طرح عنوان کرد: نرخ بازده داخلی محاسبه شده ۳۲ درصد و دوره بازگشت سرمایه سه سال تعیین شده است. از جمله مفروضات در گزارش توجیهی نرخ تنزیل ۱۸ درصدی و با توجه به اینکه بخش عمده ای از خریدها ارزی است، نرخ ۱۷ هزار تومانی دلار است. در سال های آتی نرخ ارز هم با ۲۲ درصد افزایش دیده شده است.
در این مجمع با توجه به صدور مجوز توسط سازمان بورس، افزایش سرمایه ۶۷ درصدی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی مورد موافقت سهامداران قرار گرفت. بنابراین “سپ” به منظور اجرای طرح توسعه ، سرمایه فعلی را از ۳۰۰ به ۵۰۰ میلیارد تومان رساند. همچنین تغییر دو بند اساسنامه درخصوص سرمایه گذاری در سایر شرکت ها برای تکمیل زنجیره تامین نیازهای مشتریان در فعالیت فین تک ها و استارت آپ ها با ارتقا سهم بازار با دریافت مجوز اصلاح، مورد موافقت قرار گرفت.
این بند تحت عنوان تاسیس شرکت جدید یا مشارکت و سرمایه گذاری در شرکت های موجود در زمینه های مرتبط با موضوع فعالیت و پذیرش نمایندگی های شرکت و موسسات داخلی و خارجی مرتبط با پرداخت و فناوری اطلاعات و ایجاد دفاتر و شعب نمایندگی در سراسر استان ها و مشاوره و نظارت در حوزه پرداخت و فناوری اطلاعات و ارتباطات و سرمایه گذاری در سایر شرکت ها و خرید و فروش کالاها و لوازم مرتبط با فعالیت می شود.
ضمناً دو بند هم به موضوع فعالیت فرعی افزوده می شود که در حال حاضر شرکت فعالیت فرعی نداشته اما باتوجه به مجوز اخذ شده شامل انجام هرگونه سرمایه گذاری در شرکت های بورسی و غیر بورسی و سایر محصولات عرضه شده در بازار پول و سرمایه در داخل و خارج با رعایت مقررات بورس و سرمایه گذاری در انواع سپرده های بانکی و موسسات پولی و مالی و بند دوم، انجام مطالعات و خدمات پژوهشی در زمینه های سخت افزاری و نرم افزاری و بازار تجارت الکترونیک غیر هرمی و غیر شبکه ای و اقدام به هرگونه فعالیت خدمات آموزشی ،پژوهشی و خدماتی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات می شود.