تشکیل کارگروه در سازمان بورس برای مواجهه با آثار بودجه ای سال ۱۴۰۲

تشکیل کارگروه در سازمان بورس برای مواجهه با آثار بودجه ای سال 1402

در ادامه سلسله جلسات مستمر میان سرمایه‌ گذاران نهادی و حقوقی‌ های بزرگ بازار سرمایه و مدیران تامین سرمایه با نهاد ناظر بازار، روز گذشته جلسه ای با حضور رئیس سازمان بورس، معاون نظارت بر ناشران و بورس‌ ها و مدیر نظارت بر بورس‌ ها برگزار شد. در این جلسه ضمن بررسی موضوعات مختلفی از جمله قیمت‌ گذاری دستوری، نرخ بالای سود بانکی، تعیین تکلیف سریع واگذاری سهام خودروسازها، مقرر شد یک کارگروه منسجم در سازمان بورس برای مواجهه با آثار بودجه ای سال ۱۴۰۲ تشکیل گردد با این هدف که قبل از آنکه پیش نویس لایحه بودجه سال آینده به مجلس داده شود، بازار سرمایه نیز پیشنهادهای خود را به دولت ارائه دهد.

در جلسه دیروز نهاد ناظر بورس و حقوقی های بزرگ چه گذشت؟

به گزارش سبدگردان هدف به نقل از تسنیم، در این جلسه مهمترین دلایل وضعیت فعلی بازار از جمله بحث قیمت‌گذاری دستوری، نرخ بالای سود بانکی و … بررسی شد.

یکی از دغدغه‌های مهم حاضران در این نشست، تامین مالی سرمایه‌گذاران نهادی جهت خرید سهام بود که ریاست محترم سازمان بر تسریع و تسهیل این روند تاکید کردند تا مشکلات موجود در این زمینه هرچه زودتر برطرف شود و درخواست‌های تامین مالی به سرعت پاسخ داده شود.

در این نشست همچنین ریاست سازمان تاکید کردند که اگرچه سازمان بورس متولی اصلی برای مرتفع کردن مشکلات مربوط به قیمت‌گذاری دستوری نیست، اما تلاش کرده تا با ایجاد سازوکارهای شفافیت در عرضه و تقاضا در بورس کالا، به دولت در حذف قیمت‌گذاری دستوری کمک کند.

از مهمترین بحث‌های مطرح شده در این نشست، تشکیل یک کارگروه منسجم در سازمان بورس است تا پیش از آنکه پیش‌نویس لایحه بودجه ۱۴۰۲ تنظیم و به مجلس ارائه شود، بازار سرمایه پیشنهادهای خود را برای مواجهه با هرگونه آثار نامساعد بودجه‌ای در اختیار دولت محترم قرار دهد.

در این نشست بسیاری از مدیران حقوقی بازار با اشاره به وضعیت نرخ سود بانکی، ابراز نگرانی کردند که این وضعیت منتهی به جذابیت سرمایه‌گذاری در بانک‌ها به جای سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه شده است. به خصوص آنکه دولت پیشتر مصوب کرده بود تا این نرخ سقف ۲۰ درصد را رعایت کند؛ اما با عدم رعایت این مصوبه، تبعات آن بازار سرمایه را تحت تاثیر قرار داده است.

در این جلسه همچنین بر پیگیری و مطالبه‌گری جهت حل مشکل تامین مالی جهت خرید سهام، نرخ خوراک و سوخت گاز صنایع، تعیین تکلیف سریع واگذاری سهام خودروسازها و تثبیت نرخ سود بین بانکی در کانال از پیش تعیین شده تاکید شد.

مطالعه بیشتر:

خاندوزی: واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا در حال پیگیری است

برگزاری ماهانه قرعه کشی با عرضه ۱۰۰ هزار خودرو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *