ابلاغ تخصیص سهام ۳ بانک ملت، تجارت و صادرات به ۳.۵ میلیون جامانده سهام عدالت

محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور تخصیص سهام عدالت به هر یک از مشمولان جامانده سهام عدالت را ابلاغ نمود که براساس آن قرار است به هر نفر از ۳.۵ میلیون جامانده حداکثر تا ۱۰ میلیون تومان سهام از محل سهام دولت در بانک‌های ملت، تجارت و صادرات تخصیص داده شود.

جزئیات واگذاری سهام سه بانک به ۳.۵ میلیون جامانده سهام عدالت

به گزارش سبدگردان هدف، سازمان خصوصی‌ سازی از هیئت وزیران اجازه گرفت تا ۲ درصد از سهام بانک ملت، ۳ درصد از سهام بانک تجارت و ۲.۷ درصد سهام بانک صادرات را به جاماندگان سهام عدالت واگذار نماید.

طبق مصوبه شورای‌ عالی اجرای سیاست‌های اصل ۴۴، ۳.۵ میلیون جامانده سهام عدالت جزء افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی می باشند. همچنین مقرر شده بود به جز سهام سه بانک نامبرده، سهام دو شرکت بورسی دیگر یعنی کشتیرانی ایران و صنایع پتروشیمی خلیج فارس نیز به جاماندگان سهام عدالت تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی و سه دهک اول ایثارگران واگذار گردد.

براساس این گزارش، حداکثر مبلغ سهام واگذار شده ۱۰ میلیون تومان می باشد که دارای تخفیف ۵۰ درصدی و به صورت اقساط سالانه و به مدت ۱۰ سال می باشد.

ابلاغ تخصیص سهام سه بانک به 3.5 میلیون جامانده سهام عدالت

آخرین ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *