در هفته ی اول بهمن ماه ۱۴۰۲ شاخص کل بورس در هفته اول بهمن ماه ریزشی بود و ۲.۸۶ درصد افت هفتگی را به خود ثبت کرد و شاخص هم وزن نیز بازدهی هفتگی منفی ۴.۵ درصدی را ثبت کند. اما می خواهیم بدانیم بازدهی سهام در هفته اول بهمن ماه ۱۴۰۲ چگونه خواهد بوده است و بیشترین بازدهی سهام نصیب کدام یک از سهامداران شده است، سودده ترین و زیان ده تریم نمادای این هفته کدام نمادها بوده اند و سهامداران کدام نمادها در این هفته بیشترین سود را کسب کرده اند؟
بازدهی سهام های بورسی در هفته اول بهمن ماه ۱۴۰۲/ سودده ترین و زیان ده ترین نمادهای این هفته کدام اند؟
به گزارش سبدگردان هدف بورس تهران در جریان معاملات این هفته با کاهش ۴.۷ درصدی متوسط ارزش معاملات خرد و افزایش ۲۶۵ درصدی خروج جریان پول حقیقی از سهام مواجه بود. در این هفته تراز شاخص کل ریزش داشت و تراز شاخص هموزن بورس تهران پایینتر از سطح انتهایی هفته گذشته ایستاد.
شاخص کل بورس در هفته نخست بهمنماه ریزشی بود و ۲.۸۶ درصد افت هفتگی را ثبت کرد. طی این هفته، اغلب سهمهای شاخصساز گروههای پالایشی، خودرویی و فلزات اساسی، کاهش قیمت را تجربه کردند و شاخص هموزن بازار سهام که نماینده همین سهمهاست، بازدهی هفتگی منفی ۴.۵ درصدی را ثبت کند.
سودهترین نمادهای این هفته
در هفتهای که پشت سر گذاشتیم ده نماد آ س پ، ثتران، سدشت، وثنو، تمحرکه، وآرین، کسرام، وجامی، سباقر، پکرمان بیشترین بازدهی را داشتند.
نماد آ س پ این هفته با رشد عالی ۳۴ درصدی با اختلاف زیاد در صدر پربازدهترین نمادهای هفته نشست. سپس نماد ثتران با رشد ۱۷ درصدی در جایگاه دوم پربازدهترین نمادهای این هفته ایستاد.
بعد اینها نمادهای وثنو، تمحرکه، وآرین، کسرام با ۱۳ درصد همزمان در جایگاه سوم قرار گرفتند، در رتبه چهارم نماد وجامی بود و در رتبه آخر نیز دو نماد سباقر و پکرمان قرار گرفتند.
نکته قابل توجه این است که نماد تمحرکه برای دومین هفته متوالی در میان نمادهای پربازده قرار دارد.
زیان دهترین نمادهای این هفته
اما زیان دهترین نمادهای این هفته عبارت بودند از:
داتام، نخریس، کساپا، دروز، کپرور، لپارس، دجابر، شاوان، کیمیا، غدام
در میان زیان دیدهترین نمادهای این هفته نماد تازه عرضه اولیه شده داتام با ۲۰ درصد افت در صدر قرار داشت و نماد نخریس نماد بعدی که به تازگی عرضه اولیه شد با ۱۹ درصد در رتبه دوم، کساپا، دروز، کپرور و لپارس هر چهار نماد با ۱۷ درصد افت در رتبه سوم قرار گرفتند. در رتبه چهارم نماد دجابر با ۱۶ درصد افت دیده میشد و نمادهای شاوان، کیمیا و غدام هر کدام با ۱۵ درصد قیمت در رتبههای بعدی قرار داشتند.
نکته قابل توجه این هفته این بود که در نمادهایی که به تازگی عرضه اولیه شدند بازده خوبی نداشتند و در میان نمادهایی قرار گرفتند که زیان را نصیب سهامداران خود کردند.
در هفته اول بهمن ماه قیمت دلار افزایش قابل توجهی به خود گرفته و بازار طلا و سکه از روند افزایشی دلار تبعیت کردند هرچند برخی معامله گران معتقد بودند که برگزاری دومین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارزی ایران مانع رشد شارپی قیمت ها در بازار طلا شد.
از این رو بازار سهام هم در این هفته تحت تاثیر خبر مصوبه دولت قرار گرفت و منفی شد و در نخستین روز هفته، مصوبه دولت درباره قیمتگذاری فرآورده های پالایشگاهی منتشر و ابلاغ شد که ریزش دستهجمعی نمادهای بازار سهام را در پی داشت.
سهام کوچک و متوسط، قرمز شدند
شاخص کل بورس در هفته اول بهمن ماه ریزشی شد و ۲.۸۶ درصد افت هفتگی را ذثبت کرد و طی این هفته اغلب سهم های شاخص ساز گروه های پالایشی، خودرویی و فلزات اساسی کاهش قیمت را تجربه کردند.
سهام کوچک و متوسط بازار سهام هم در نخستین هفته بهمنماه، وضعیت مناسبی نداشتند و بخشی از رشد هفتههای گذشته را از دست دادند تا در نهایت، شاخص هموزن بازار سهام که نماینده همین سهمهاست، بازدهی هفتگی منفی ۴.۵ درصدی را ثبت کند.
۳۲۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شد
نخستین هفته بهمنماه با تراز منفی پول حقیقی همراه بود. طی این هفته، سه هزار و ۲۸۹ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شد که به نظر میرسد به سمت بازارهای دلار و طلا کوچ کرده است.
در زیر فهرست سوددهترین و زیان دهترین نمادها را بر روی نمودار ملاحظه میکنید.