مجید عشقی (رئیس سازمان بورس) از برنامه تاسیس بورس کالای مشترک ایران و سوریه خبر داد و در این خصوص اعلام داشت: جلسات متعددی در تهران و دمشق میان ارکان بازار سرمایه ایران و نهاد ناظر بازار سرمایه سوریه و بورس دمشق و مقامات عالیرتبه سیاسی و اقتصادی آن کشور انجام و مقرر شد بورس کالای مشترک ایران و سوریه با همکاری مراجع ذیربط در دو کشور تاسیس و راه اندازی شود.
رئیس سازمان بورس از برنامه تاسیس و راه اندازی بورس کالا مشترک ایران و سوریه خبر داد
مجید عشقی با اشاره به جزئیات همکاری بورس ایران و سوریه، به ایلنا گفت: همکاری بازار سرمایه ایران و سوریه پس از امضای موافقتنامه دوجانبه میان سازمان بورس و اوراق بهادار و نهاد ناظر بازار سرمایه سوریه (SCFMS) در اردیبهشت ماه ۱۳۹۴ در تهران وارد سطح جدیدی شد.
وی با بیان اینکه در جریانی مذاکراتی که میان نهادهای ناظر دو کشور صورت گرفت نقشه راه همکاریهای بازار سرمایه دو کشور ترسیم شد، گفت: به دنبال تصویب این نقشه راه و در راستای اجرایی کردن آن جلسات متعددی در تهران و دمشق میان ارکان بازار سرمایه کشورمان از جمله توسط فرابورس و بورس کالا با نهاد ناظر بازار سرمایه سوریه و بورس دمشق و همچنین مقامات عالیرتبه سیاسی و اقتصادی آن کشور انجام شد.
رییس سازمان بورس ادامه داد: این تعاملات در یکسال گذشته به حدی از اهمیت رسید که منجر به تأسیس دفتر شرکت بورس کالای ایران در دمشق شده که به عنوان مرکز هماهنگکننده فعالیتهای بازار سرمایه دو کشور عمل میکند.
وی افزود: همچنین آخرین تحول در این خصوص، نشست رییس کمیسیون اقتصادی مجلس کشورمان به همراه «سید لفته احمدنژاد» عضو دیگر این کمیسیون با «عابد فضیله» رییس نهاد ناظر بازار سرمایه سوریه و «عبدالرزاق قاسم» رییس بورس دمشق در جریان سفر وزیر صمت و هیات همراه به سوریه است که در آن موضوعات متعدد در دستور کار بازارهای سرمایه دو کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت که در ادامه این گفتگوها مقرر شد بورس کالای مشترک ایران و سوریه با همکاری مراجع ذیربط در دو کشور تاسیس و راه اندازی شود.
عشقی تاکید کرد: هم اکنون ۳۰ شرکت در بورس اوراق بهادار سوریه فعالیت دارند، و حضور شرکتهای ایرانی موجب عمیق شدن بازار سرمایه سوریه و همچنین کمک به فعالیت تولیدی این کارخانهها و بنگاههای اقتصادی میشود.
اخبار امروز:
“پلاسک” از تبدیل مجوز فروش داشبورد شاهین به قرارداد خبر داد
افشای “بمپنا” درباره دریافت ۲۵۸.۶ میلیارد از محل قرارداد بیع متقابل
علت کاهش سود عملیاتی ۶ ماهه “فرابورس” مشخص شد