شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد با سرمایه ۳۰۰ میلیارد تومان در بازار دوم بورس با نماد “پی پاد” درج شد و در صف عرضه اولیه ۲۵ درصدی سهام قرار گرفت. “پی پاد” از جمله شرکت های فعال در حوزه ارائه خدمات پرداخت می باشد که در حال طی کردن مراحل ورود به بازار سرمایه می باشد. به این ترتیب انتظار می رود در آینده ای نزدیک عرضه اولیه و وارد بازار بورس شود. اطلاعات و صورت های مالی پرداخت الکترونیک پاسارگاد در جهت شفاف سازی عملکرد از تاریخ ۱۲ شهریور ماه در سامانه کدال بارگذاری می شود تا زمینه عرضه سهام فراهم گردد.
حال در این گزارش، درآمد شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد مورد بررسی قرار گرفته است که جزئیات را می توانید در ادامه بخوانید.
رشد مداوم درآمدهای پرداخت الکترونیک پاسارگاد
به گزارش سبدگردان هدف، “پی پاد” در گزارش صورتهای مالی ۱۲ ماهه حسابرسی شده که در دوم مهرماه منتشر شد به درآمد عملیاتی ۲.۴ هزار میلیارد تومانی دست یافت که با افزایش ۱۵۶ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته همراه بود و این افزایش برابر با ۱.۴ هزار میلیارد تومان است.
طبق نمودار فوق، درآمد عملیاتی شرکت پرداخت از پایان سال مالی منتهی به اسفند ۹۵ تا پایان سال مالی ۹۸ روند افزایشی را با شیب ملایمی پشت سر گذاشته اما طی ۲ سال اخیر با جهش درآمدی همراه بود. به نوعی که در صورت مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۰، رشد ۱۵۶ درصدی درآمدها نسبت به سال گذشته مشاهده می شود.
“پی پاد” در دوره ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۰ بیشترین درآمدزایی را از بخش فروش شارژ تلفنهای همراه با ۱.۵ هزار میلیارد تومان در اختیار داشت. در سال مالی گذشته این مبلغ بالغ بر ۴۵۲ میلیارد تومان شناسایی شده و در سال جاری افزایش ۲۴۴ درصدی را ثبت کرده است.
درآمدهای “پی پاد ” به تفکیک
بیشترین سهم از خالص درآمد عملیاتی شرکت از سایر مشتریان مربوط به مصرفکنندگان نهایی است که این بخش مربوط به فروش شارژ، تمدید و صدور کارت است که ۶۵ درصد از درآمد عملیاتی شرکت به فروش شارژ تلفن همراه تعلق دارد.
در بخش اشخاص وابسته نیز سهم بانک پاسارگاد از خالص درآمد عملیاتی پی پاد حدود ۱۵ درصد است که درآمدی معادل ۳۴۸ میلیارد تومان را در اختیار دارد. همچنین در این بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان سهم ۱۳ میلیارد تومانی دارد.
درآمد ۳۹۱ میلیارد تومانی از کارمزد پایانه های شاپرک
میزان درآمدی که شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد از بخش کارمزد پایانههای شاپرک بدست آورده برابر با ۳۹۱ میلیارد تومان است که بابت هر تراکنش شاپرکی ۲۵ تا ۲۲۵ تومان کارمزد به شرکت تعلق می گیرد. مبلغی که جهت ارائه خدمات از این بخش شناسایی شده، نسبت به سال مالی گذشته ۷۳ درصد افزایش داشت.
شرکت پرداخت الکترونیک درمجموع توانست از فروش کارتهای بانکی و فروش کارت خام به درآمد حدود ۱۷ میلیارد تومان دست یابد که سهم فروش کارتهای بانکی از این میزان درآمد ۱۴ میلیارد تومان است. همچنین طی این دوره ۱۲ ماهه تعداد فروش کارتهای بانکی بالغبر ۴ میلیون است./بورس پرس