کدام عرضه اولیه سال ۱۴۰۰ بیشترین سود را داشت؟

کدام عرضه اولیه سال 1400 بیشترین سود را داشت؟

در سالی که گذشت شاخص کل در ابتدای فروردین ۱۴۰۰ کار خود را از محدوده یک میلیون و ۳۰۷ هزار واحد شروع کرد و ضمن نوسانات در طی سال در ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۰ با رشد ۲۲ هزار واحدی، به سطح یک میلیون و ۳۶۷ هزار واحد رسید و به طور تقریبی رشد ۵ درصدی را ثبت کرد. این در حالی است که در سال ۱۴۰۰ ، ۱۷ شرکت جدید از طریق عرضه اولیه سهام وارد بازار بورس شدند. حال در این گزارش می خواهیم ببینیم کدام عرضه اولیه سال ۱۴۰۰ بیشترین سود را داشت؟ و به عبارتی دیگر کدام عرضه اولیه بیشترین بازدهی مثبت را عاید خریداران و سهامدارانش کرد؟

IPO یا عرضه اولیه سهام چیست؟بررسی عرضه اولیه سهام به روش بوک بیلدینگ

عرضه اولیه های سال ۱۴۰۰ چقدر سود دادند؟

بورس در سالی که گذشت شرایط خوبی نداشت و حتی عرضه اولیه‌های بازار نیز روند صعودی خوبی را تجربه نکردند.

شاخص کل بورس در یک سال تنها ۵٫۷ درصد بازدهی داشت و تنها یک عرضه اولیه سود بیش از ۱۰۰ درصدی داشت.

فگستر

فگستر نخستین عرضه اولیه سال ۱۴۰۰ بود. سهمی که در ۲۲ اردیبهشت ماه و در روزهایی که فشار فروش بر فشار خرید در بازار غلبه کرده بود عرضه شد. با این حال در این عرضه اولیه بیش از دو میلیون و ۲۷۸ هزار نفر شرکت کردند.

فتوسا

پس از آن و درحالی که بازار برای صعود نفس نفس میزد پای فتوسا به بازار سرمایه باز شد. عرضه‌ای که ۲۹ اردیبهشت صورت گرفت و بیش از دو میلیون و ۴۱۰ هزار نفر در آن مشارکت کردند.

غکورش

سومین عرضه سال جاری در پنجم خرداد و در روزهایی بود که شاخص کل بورس در مرز یک میلیون واحد قرار داشت. غکورش در چنین شرایطی عرضه شد و بیش از دو میلیون و ۳۵۶ هزار کد بورسی برای مشارکت در این عرضه اقدام کردند.

ولکار

پس از آن و در تاریخ ۱۹ خردادماه عرضه ولکار با مشارکت دو میلیون و ۹۱۰ هزار کد انجام شد.

ومدیر

ومدیر نیز در ۲۶ خردادماه با مشارکت بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار کد انجام شد تا پرونده عرضه‌های اولیه در بهار با پنج عرضه بسته شود.

لطیف

ششمین عرضه سال ۱۴۰۰ لطیف بود. عرضه‌ای که در دوم تیرماه و با مشارکت حدود دو میلیون و ۷۶۴ هزار کد صورت گرفت.

سپید

سپید هفتمین عرضه امسال بود. در این عرضه که ۲۳ تیرماه انجام شد بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار کد مشارکت کردند.

وهامون

ششم مردادماه عرضه اولیه وهامون با مشارکت بیش از دو میلیون و ۶۰۰ هزار کد و ۲۰ مرداد نیز عرضه اولی مدیریت با مشارکت بیش از دو میلیون و ۸۱۳ هزار کد انجام شد.

کیمیاتک و فجهان

بورس در روزهای نزولی خود عرضه کیمیاتک و فجهان به ترتیب با مشارکت بیش از دو میلیون و ۶۰۰ هزار و بیش از سه میلیون و ۱۳۳ هزار کد صورت گرفت.

عرضه اولیه های سال 1400 چقدر سود دادند؟

عرضه اولیه با روش جدید

پس از ان پای عرضه اولیه ها با روش‌های جدید به بازار باز شد. نخست حآفرین ۲۱ شهریورماه با مدل جدیدی عرضه شد.

در این عرضه اولیه بر اساس دستورالعمل پذیره‌نویسی و عرضه اولیه اوراق‌بهادار در فرابورس ایران سهام شرکت مذکور به سرمایه‌گذاران واجد شرایط عرضه شد.

منظور از سرمایه‌گذاران واجد شرایط صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله و صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار است.

توسن

پس از آن توسن در تاریخ ۲۳ شهریورماه به روش ترکیبی و طی دو مرحله عرضه شد. بر این اساس مرحله اول آن عرضه به سرمایه‌گذاران واجد شرایط  به روش ثبت سفارش و مرحله دوم نیز عرضه به سایر سرمایه‌گذاران به روش قیمت ثابت بود.

عرضه اولیه به روش ترکیبی چیست؟

فسبزوار

این درحالی است که در همان تاریخ فسبزوار نیز عرضه شد بدون اینکه سهمی به صندوق ها تعلق بگیرد و همه سهام این شرکت در روز عرضه در اختیار سهامداران خرد قرار گرفت. در این عرضه بیش از دو میلیون و ۹۰۰ هزار کد مشارکت کردند.

شکام

پرونده عرضه اولیه‌های شش ماه نخست سال ۱۴۰۰ با شکام بسته شد. عرضه‌ای که نصیب سرمایه‌گذاران واجد شرایط یا همان صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله شد.

فزر

بازار در زمستان امسال میزبان تنها یک عرضه اولیه یا همان فزر بود که کمترین میزان مشارکت را به خود اختصاص داد که به همان شیوه سنتی عرضه شد./ تجارت نیوز

بر اساس این گزارش، در سال جاری سهام ۱۶ شرکت گسترش صنایع روی ایرانیان، تولید و توسعه سرب و روی ایرانیان، صنعت غذایی کورش، لیزینگ کارآفرین، گروه مدیریت ارزش سرمایه صندوق بازنشستگی کشوری، محصولات کاغذی لطیف، سپید ماکیان، سرمایه گذاری هامون صبا و سرمایه گذاری و خدمات مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری، آریان کیمیا تک، جهان فولاد سیرجان، ریل پرداز نوآفرین، پارس فولاد سبزوار، توسعه سامانه های نرم افزاری نگین، صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز و توسعه سرمایه و صنعت غدیر عرضه اولیه شده و پویا زرکان آق دره هفدهمین سهم تازه وارد بازار شد.

سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نیز در تاریخ ۱۵ اسفند ماه وارد بازار سهام شد و قرار است به مدت ۳۰ روز کاری پذیره نویسی شود.

سرخابی ها یکشنبه ۱۵ اسفند وارد بورس می شوند/ جزئیات خرید سهام
سرخابی ها بعد از ۸ روز پذیره نویسی چقدر سهام فروختند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *