پذیره نویسی ۱۰ هزار میلیارد تومان اوراق بهادار بیمه اتکایی در بازار سهام

رئیس بیمه مرکزی از انتشار اواق بهادار بیمه اتکایی و افزایش 20 درصدی سقف خرید سهام در بازار سرمایه خبر داد

به گفته غلامرضا سلیمانی رئیس بیمه مرکزی در نشست شورای عالی بیمه مقرر شده است 10 هزار میلیارد تومان اوراق بهادار بیمه اتکایی در بازار سهام منتشر و پذیره نویسی شود. سلیمانی همچنین از افزایش ۲۰ درصدی سقف خرید سهام شرکت های بورسی به منظور کمک به تعادل بازار خبر داد و تصریح کرد: براساس مصوبه شورای عالی بیمه، شرکت ها و موسسات بیمه ای می توانند ۲۰ درصد بیشتر از سقف قبلی برای خرید سهام از بازار اقدام کنند.

انتشار اواق بهادار بیمه اتکایی و افزایش ۲۰ درصدی سقف خرید سهام توسط شرکت‌ها و مؤسسات بیمه‌ای

به گزارش بورس پرس به نقل از صداوسیما:

غلامرضا سلیمانی اظهار داشت: در نشست شورای عالی بیمه مقرر شد۱۰ هزار میلیارد تومان اوراق بهادار بیمه اتکایی در بازار سرمایه منتشر و پذیره نویسی شود.

وی با بیان اینکه این موضوع با تأیید بانک مرکزی مصوب شده، افزود: ابتدا بیمه مرکزی اقدام به این کار خواهد کرد و سپس بقیه شرکت‌های بیمه‌ای نیز می‌توانند در این باره اقدام کنند. مقدمات انجام شده و طی روزهای آینده عملیاتی می‌شود.

سلیمانی ادامه داد:طبق مصوبه دیگر شورای عالی بیمه به شرکت‌ها و مؤسسات بیمه‌ای اجازه داده شد۲۰ درصد بیشتر از سقف قبلی برای خرید سهام از بازار سرمایه اقدام کنند. این تصمیم در راستای بهبود سرمایه گذاری صنعت بیمه در بازارسرمایه و ایجاد تعادل بورس اتخاذ شده و شرکت‌های بیمه پس از این می‌توانند با مجوز بیمه مرکزی در بازار سهام حضور پررنگ‌تری داشته باشند.

اخبار بورس: 

ممنوع شدن معاملات الگوریتمی به رشد بازار بورس کمک میکند؟

علت ممنوعیت نوسان گیری روزانه چه بود؟ بررسی مزایا و معایب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *