صدور مجوز افزایش سرمایه ۲۳۳ درصدی پشم شیشه ایران (کپشیر)

پشم شیشه ایران (کپشیر) مجوز افزایش سرمایه 233 درصدی گرفت

طبق آخرین اخبار منتشر شده شرکت پشم شیشه ایران مجوز افزایش سرمایه گرفت و برای برگزاری مجمع فوق‌العاده آماده شد. قابل ذکر است که تامین مالی “کپشیر” از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی می باشد و طی این افزایش سرمایه، دارایی شرکت از ۱۵ به ۵۰ میلیارد تومان می رسد.

افزایش سرمایه کپشیر

اطلاعیه کدال:

<<تقاضای افزایش سرمایه و انتشار سهام جدید شرکت پشم شیشه ایران  (سهامی عام) در این سازمان مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس رسیدگی انجام شده، مواردی حاکی از مغایرت با قوانین و مقرّرات مربوط در انتشار سهام ملاحظه نگردیده و افزایش سرمایه با مشخّصات اعلام شده و با رعایت قوانین و مقرّرات مربوطه، از نظر این سازمان بلامانع می‌باشد.>>

بیشتر بخوانید: صدور مجوز افزایش سرمایه بانک رسالت و سه شرکت دیگر

به گزارش بورس پرس:

شرکت پشم شیشه ایران مجوز افزایش سرمایه ۲۳۳ درصدی از سازمان بورس گرفت و آماده برگزاری مجمع فوق العاده شد.

براین اساس، “کپشیر” سرمایه فعلی را از ۱۵ به ۵۰ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و برای انتقال کارخانه از محل فعلی در شهرستان شیراز به مکان جدید واقع در منطقه اقتصادی شیراز اعمال می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *