یکی از اهداف بیمه تامین اجتماعی اعطای کمک های مالی به افرادی است که به دلیل بیماری، ناتوانی، کهولت سن، از کار افتادگی، شرایط اقتصادی ضعیف نیاز به کمک دارند. از این رو پرداخت کمک هزینه کفن و دفن یا به عبارتی دیگر کمک هزینه مراسم ترحیم از جمله خدمات کوتاهمدت بیمه ای سازمان تأمیناجتماعی می باشد. حالا سازمان تامین اجتماعی در یک اطلاعیه اعلام کرده است که پرداخت کمک هزینه مراسم ترحیم به افراد مشمول واجد شرایط، از جمله تعهدات بیمه ای سازمان تامین اجتماعی می باشد. اما می خواهیم بدانیم این کمک هزینه به چه کسانی پرداخت می شود و چگونه می توان آن را دریافت کرد؟
به چه کسانی وام بلاعوض تامین اجتماعی تعلق می گیرد؟/ خبر خوش برای بیمه شدگان تامین اجتماعی
به گزارش سبدگردان هدف هدف از پرداخت کمک هزینه کفن و دفن یا کمک هزینه مراسم ترحیم، جبران بخشی از هزینههایی است که بازماندگان افراد مشمول قانون تأمین اجتماعی به دنبال فوت آنان متحمل شدهاند. کمک هزینه مراسم ترحیم، رقم مقطوعی است که در صورت فوت همسر بیمهشده یا مستمریبگیر اصلی به فرد بیمه شده یا مستمری بگیر؛ و در صورت فوت بیمهشده یا مستمریبگیر اصلی، به خانواده بیمه شدگان و مستمری بگیران تحت پوشش سازمان تأمیناجتماعی پرداخت میشود.
مهدی شکوری (مدیرکل امور بیمهشدگان سازمان تأمین اجتماعی)، برقرار بودن ارتباط بیمه ای با سازمان تأمین اجتماعی تا زمان فوت را شرط اصلی پرداخت کمک هزینه مراسم ترحیم اعلام میکند و در مورد مشمولان دریافت این کمکهزینه میگوید: مشمولان دریافت این کمکهزینه، بیمهشدگان اجباری، اختیاری، توافقی، رانندگان، کارگران ساختمانی، مقرری بگیران بیمه بیکاری و قالیبافان بیمه شده هستند.
بیشتر بخوانید: پیگیری ثبت نام وام ازدواج ۱۴۰۲ به چه صورت می باشد؟ لینک ثبت نام و استعلام وام ازدواج
بهمنظور تسهیل در پرداخت هزینه مراسم ترحیم مشمولان قانون تأمیناجتماعی، مدتی است که زمینه ارائه تعهد مذکور به بازماندگان واجد شرایط بهصورت غیرحضوری و از طریق مراجعه به درگاه غیرحضوری سازمان تأمیناجتماعی به نشانی es.tamin.ir فراهم شده است. تنها با بارگزاری گواهی فوت بیمه شده یا همسر وی در این سامانه، کمکهزینه ترحیم بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعب سازمان تأمیناجتماعی به حساب بیمهشده یا بازماندگان وی واریز میشود.
استفاده از برنامه کاربردی “تأمین من” روی گوشیهای تلفن همراه و استفاده از خدمات غیرحضوری سازمان تأمیناجتماعی کاملاً رایگان است.
همزمان با هفته دولت و در راستای توسعه و تسهیل ارائه خدمات غیرحضوری به ذینفعان سازمان تأمیناجتماعی، با انتشار نگارش جدید برنامه کاربردی تلفن همراه تأمین من، در مجموع ۵۱ خدمت غیرحضوری این سازمان از طریق این برنامه در اختیار کاربران قرار گرفت.
برنامه کاربردی تأمین من از سایت سازمان تأمیناجتماعی به نشانی hamrah.tamin.ir و نیز از فروشگاه های مجازی (مانند بازار و مایکت) قابل دریافت است.
برای مطالعه بیشتر:
سقف وام اشتغال زایی روستایی افزایش پیدا کرد/ به ازای هر اشتغال جدید ۵۰۰ میلیون تومان وام بگیرید
وام ۱۰۰ میلیونی بانک ملت بدون ضامن و دیگر بانک ها/ آیا پرداخت وام آسان می شود؟