در صورتی که شما تصمیم خرید سهمی را داشته باشید که تقاضا برای آن سهم زیاد باشد در صف خرید آن سهم قرار میگیرید حال اگر تعدادی سرمایه گذار در بورس به صورت همزمان و در بازه زمانی کوتاه سفارش خرید خود را ارسال کنند، هسته معاملات بورس طبق زمان ارسالی درخواست متقاضیان جایگاه آنها در صف را برای خرید اولویت بندی می کند و طبق صف زمانی که سهم عرضه شود به متقاضیان سهم میرسد. نحوه تشخیص جایگاه در صف خرید و فروش در سامانه معاملاتی کارگزاری های مختلف چگونه است به عبارتی از کجا بفهمیم در بورس نفر چندم صف خرید هستیم؟
چگونه بفهمیم در صف خرید نفر چندم هستیم؟
حال اگر شما درخواست خرید یک سهم را ارسال کردید و پس از ثبت در هسته معاملات در صف قرار گرفتید برای اینکه جایگاه خود را در صف مشاهده کنید و ببینید اصطلاحا نفر چندم صف هستید در کارگزاری های مختلف به روش های زیر عمل کنید. مشاهده جایگاه در صف خرید سهام در کارگزاری های مفید، آگاه، بانک پاسارگاد و فارابی آورده شده است. نحوه مشاهده جایگاه در صف خرید و فروش بقیه کارگزاری ها نیز مشابه کارگزاری های ذکر شده است.
درباره سرخطی زدن در بورس بیشتر بخوانید
نحوه تشخیص جایگاه در صف خرید یا فروش کارگزاری مفید
هنگامی که سفارش خرید یا فروش شما در کارگزاری مفید ثبت می شود در ایزی تریدر می توانید آن سفارش را در قسمت سفارشات و سمت چپ نام نماد مشاهده کنید.
موس را روی گوشه سمت چپ پایین هر سفارش روی آیکون نقطه بزنید یک پاپ آپ باز می شود که جایگاه شما در آن صف خرید را به شما نمایش می دهد.
درباره صف خرید و فروش سهام در معاملات بورس بیشتر بخوانید
نحوه تشخیص جایگاه در صف خرید یا فروش کارگزاری آگاه
بعد از اینکه سفارش خرید شما در کارگزاری آگاه ثبت شد، در قسمت پایین سمت چپ در قسمت “سفارشات فعال” یک آیکون چشم ظاهر می شود.
با کلیک برروی آن جایگاه شما در صف نمایش داده خواهد شد.
نحوه تشخیص جایگاه در صف خرید یا فروش کارگزاری بانک پاسارگاد
پس از ثبت سفارش خرید یا فرش شما در کارگزاری بانک پاسارگاد به بخش دیده بان بازار و در پایین صفحه به قسمت سفارشات مراجعه کنید. سپس در قسمت سفارشات جاری بر روی جایگاه در صف کلیک کنید تا مانند تصویر زیر جایگاه لحظه ای در صف را مشاهده کنید
نحوه تشخیص جایگاه در صف خرید یا فروش کارگزاری فارابی
بعد ثبت سفارش خرید یا فروش شما در کارگزاری فارابی میتوانید در کادر سمت راست منوی اصلی در قسمت سفارش ها سفارشات را مشاهده کنید
سپس با کلیک برروی “ردیف” جایگاه سفارشات خود را در صف عرضه/تقاضا در زمان ثبت سفارش مشاهده کنید.
باتشکراز خانم داوری راد موفق و سلامت باشید
مطلب مفیدی بود برام متشکرم 👏👏