اخبار مهم و ضروری بورس امروز چهارشنبه 29 آذر 1402/ خبر فوری عرضه اولیه ویژه دی ماه 1402

اخبار مهم و ضروری بورس امروز چهارشنبه 29 آذر 1402 خبر فوری عرضه اولیه ویژه دی ماه 1402

آذر بورس امروز چهارشنبه  در حالی معاملات خود را آغاز خواهد کرد که برخی اخبار مهم و ضروری امروز روند معاملات بورس را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد برخی از این اخبار مهم شامل ورود دو عرضه اولیه مهم به بازار سرمایه، تصویب افزایش سرمایه ۳۳ یک نماد مهم، افزایش سقف تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش تسهیلات فردی، ورود عرضه اولیه جدید داتام به بازار سرمایه در چهارشنبه هفته ی آینده، برگزاری جلسه معارفه شرکت اخشان خراسان با نماد “اخشان” جهت انجام عرضه اولیه و… که توصیه می کنیم قبل از انجام معاملات امروز این اخبار را مطالعه بفرمایید.

اخبار مهم بورس امروز چهارشنبه 29 آذر 1402/ دو عرضه اولیه جدید در راه بازار سرمایه؛ داتام و خراسان

به گزارش سبدگردان هدف بورس امروز چهارشنبه ۲۹ آذر در حالی کار خود را آغاز خواهد کرد که این اخبار می‌ت وانند تا حدودی برای سهامداران مهم باشند؛ بنابراین توصیه می‌شود قبل از معاملات فردا این اخبار را بخوانید.

۱- تصویب افزایش سرمایه ۳۳ درصدی «فسازان»

۲- مرکز آمار ایران: تورم نقطه‌ای مسکن در شهر تهران در آبان امسال با کاهش ۵.۸ درصدی به ۶۸.۷ درصد و تورم سالانه مسکن با افزایش ۰.۷ درصدی به ۸۶.۳ درصد رسید.

۳- خاندوزی: دولت فعلا برنامه‌ای برای ادغام صندوق‌های بازنشستگی ندارد

۴- تصویب کلیات لایحه اصلاحیه بودجه در کمیسیون تلفیق

۵- رئیس کل بانک مرکزی: سقف تسهیلات ودیعه مسکن از محل منابع موضوع ماده ۴ قانون جهش مسکن است با افزایش دو برابری از سقف ۴۰۰ هزار میلیارد ریال به ۸۰۰ هزار میلیارد ریال رسید و به تبع ان سقف افزایش تسهیلات فردی نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

۶- چهارشنبه مورخ ۰۶ /۱۰ /۱۴۰۲ تعداد یک میلیارد سهم معادل ۱۰ درصد از سهام شرکت ” گروه مالی داتام” عرضه اولیه خواهد شد.

۷- جلسه معارفه شرکت اخشان خراسان در نماد “اخشان” راس ساعت ۱۰:۳۰ روز‌های یکشنبه و دوشنبه مورخ ۱۴۰۲.۱۰.۰۳ و ۱۴۰۲.۱۰.۰۳ جهت عرضه اولیه برگزار می‌شود.

ورود عرضه اولیه جدید داتام به بازار سرمایه چهارشنبه 6 دی ماه 1402

از این رو عرضه اولیه جدید هفته ی آینده برای 6 دی ماه 1402 مشخص شد سهام شانزدهمین شرکت جدید سال با ۱۰ درصد گروه مالی داتام با نماد “داتام” چهارشنبه هفته آینده با امکان حضور سهامداران عرضه اولیه می شود.

از این رو مقرر شده یک میلیارد سهم معادل 10 درصد سهام “داتام” به روش ثبت سفارش به عموم مردم واگذار شود. دامنه قمیت هر سهم بین 1268 تا 1550 ریال و سهمیه هر سهامدار حقیقی و حقوقی هم 1500 سهم تعیین شده که احتمال دارد در صورت استقبال از آمار سهمیه کاسته شود. بنابراین در حالت اولیه ، حداکثر نقدینگی مورد نیاز حدود دو میلیون و 325 هزار تومان خواهد بود.

برای مطالعه بیشتر:

پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲/ روند صعودی بورس ادامه خواهد داشت یا خیر؟

Tags :
Share This :