آخرین وضعیت ورود سرخابی‌ها به بورس/ ابتدا وارد بازار پایه فرابورس می شوند

آخرین وضعیت ورود سرخابی‌ها به بورس/ ابتدا وارد بازار پایه فرابورس می شوند

حجت اسماعیل‌زاده، معاون پذیرش فرابورس ایران درباره آخرین وضعیت و روند پذیرش دو تیم باشگاهی استقلال و پرسپولیس در فرابورس توضیحاتی ارائه کرد و گفت: با توجه به مختصات مالی غیر استاندارد دو تیم ورزشی، امکان حضور در بازار اصلی را ندارند و ابتدا وارد بازار پایه می شوند.

روند پذیرش سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در بورس

حجت اسماعیل‌زاده توضیح داد: مدت‌هاست بحث ورود دو تیم ورزشی استقلال و پرسپولیس به بازار سرمایه وجود دارد و در ابتدا بحث پذیرش این شرکت‌ها در بازار اصلی مطرح بود، اما با توجه به مختصات مالی غیراستاندارد این دو تیم ورزشی، آن‌ها امکان حضور در بازار اصلی را ندارند و بعد از جمع‌بندی‌ها قرار شد این شرکت‌ها پس از درج، ابتدا وارد بازار پایه شوند.

اسماعیل زاده ادامه داد: این شرکت‌ها به دلیل شرایط خاص و ویژگی‌هایی که دارند دارای فرایند کندی در پذیرش هستند. در حال حاضر نیز دو تیم استقلال و پرسپولیس فرایند سهامی عام شدن را در سازمان بورس طی می‌کنند و درصورتی‌که طی این فرایند با سرعت انجام شود و به سهامی عام تبدیل شوند در کمیته درج فرابورس مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

وی درباره زمان ورود این دو تیم به بازار سرمایه گفت: درباره این‌گونه شرکت‌ها نمی‌توان زمان دقیقی را اعلام کرد، اما استقلال و پرسپولیس فعلاً در حال طی فرایند سهامی عام شدن نزد سازمان بورس هستند.

بیشتر بخوانید: لزوم عرضه اولیه سهام سرخابی ها در بورس تا پایان بهمن ماه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *