زمان بندی انتقال سهام عدالت متوفیان افزایش پیدا کرد/ آخرین مهلت سهام عدالت متوفیان چه زمانی است؟

زمان بندی انتقال سهام عدالت متوفیان افزایش پیدا کرد آخرین مهلت سهام عدالت متوفیان چه زمانی است؟

بر اساس اعلام شرکت سپرده گذاری مرکزی وراث متوفیان سال های ۸۴ تا ۳۱ تیر ۹۹ سهام عدالت در صورتی که مدارک انتقال سهام را تا اوایل اسفندماه در سامانه میراث ثبت کنند می توانند سود سنوات گذشته را به طور کامل دریافت کنند. از این رو زمان بندی انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث افزایش پیدا کرد. برای اطلاع از جزئیات زمان بندی انتقال سهام عدالت متوفیان و آخرین مهلت انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث با ما همراه باشید.

آخرین مهلت سهام عدالت متوفیان چه زمانی است؟

به گزارش سبدگردان هدف سهام عدالت یکی از سیاست‌های حمایتی و اقتصادی دولت از اقشار مختلف جامعه است. این طرح از دولت نهم آغاز شد و به عنوان نوعی یارانه به وسیله شرکت‌های تعاونی استانی به متقاضیان اختصاص یافت.

طی این سال‌ها، بسیاری از صاحبان سهام عدالت فوت کردند و سهام آن‌ها بلاتکلیف مانده است. با توجه به ارزش روز سهام عدالت بسیاری از وراث افراد متوفی تصمیم دارند این دارایی را انتقال دهند.

در آخرین اخبار منتشر شده از جزئیات انتقال سهام عدالت به متوفیان با خبر شدیم که زمان بندی انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث آنها افزایش پیدا کرده و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، با انتشار اطلاعیه‌ای از افزایش زمان بندی انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث خبر داد.

از این رو در اطلاعیه این شرکت آمده است: سامانه میراث برای متوفیان سال‌های ۱۳۸۴ تا ۳۱تیرماه ۱۳۹۹ سهام عدالت بازگشایی شده تا فرآیند انتقال سهام به وراث تسریع یابد.براساس این اطلاعیه، تمامی فرآیند ثبت‌نام در سامانه میراث در شعب شرکت‌های کارگزاری و بانک‌های منتخب رایگان بوده و وراث نیازی به پرداخت وجه ندارند.

براساس آخرین اطلاعات شرکت سپرده‌‌‌گذاری مرکزی، بیش از ۳میلیون و ۷۰۰‌هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده‌‌‌اند که یکی از وراث متوفیان سهام عدالت می‌‌‌تواند با مراجعه به ۶‌هزار شعبه دفاتر شرکت‌های کارگزاری یا بانک‌های منتخب (بانک ملی ایران، ملت، پارسیان و تجارت) فرآیند انتقال سهام را انجام دهد.در این اطلاعیه آمده است، در صورتی که وراث متوفیان سهام عدالت تا اوایل اسفندماه امسال مدارک خود را در سامانه میراث ثبت کنند، می‌‌‌توانند تمام سود سنوات سال‌های گذشته را دریافت کنند.

توجه داشته باشید در اطلاعیه جدید برای سهام عدالت متوفیان، تاکید شده است که تمامی فرایند ثبت نام در سامانه میراث در شعب شرکت‌های کارگزاری و بانک‌های منتخب رایگان بوده و وراث نیازی به پرداخت وجه ندارند.

 

بیشتر بخوانیدمدارک لازم برای انتقال سهام عدالت متوفی به وراث/ آخرین مهلت سهام عدالت متوفیان

سامانه میراث؛ انتقال هوشمند سهام عدالت متوفیان

سامانه مربوط به سهام عدالت متوفیان سامانه «میراث» نام دارد. عملکرد این سامانه «تسهیم هوشمند و انتقال مکانیزه دارایی متوفیان سهام عدالت به وراث ایشان» است. تعداد متوفیان مشمول بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر است و پیش‌بینی می‌شود که تعداد وراث بیش از ۱۵ میلیون نفر باشند. این سهام بیش از ۱۸ سال انباشت شده و از سال ۱۳۸۴ تاکنون باقیمانده است.

ورثه چطور به سهام عدالت متوفیان برسند؟

هر کدام از ورثه می‌تواند بر اساس زمان‌بندی اعلام‌شده از سوی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در رسانه‌های رسمی کشور با در دست داشتن مدارک مورد نیاز از جمله اصل گواهی انحصار وراثت به یکی از شعب منتخب مراجعه کرده و تشکیل پرونده دهد. مابقی کار‌ها به صورت برخط انجام خواهد شد. به محض تشکیل پرونده تمام وراث می‌توانند آخرین وضعیت پرونده خود را از طریق درگاه یکپارچه ذی‌نفعان بازار سرمایه به آدرس https://ddnesdiran.ir پیگیری کنند.

مژگان صفری مقدم، مدیر پشتیبانی و راهبری عملیات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی بیان کرد: در ابتدا زمان بندی‌هایی را برای مراجعه وراث به مراکز تشکیل دهنده پرونده مشخص کردیم، اما از (۳ دی) این زمان افزایش یافت و فرآیند تشکیل پرونده برای تمامی متوفیان از سال ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیر ماه سال ۱۳۹۹ باز شده است و وراث تمامی متوفیان که در این سال‌ها بودند و سهام عدالت داشتند می‌توانند به دفاتر کارگزاری و شعب بانکی منتخب اعلام شده مراجعه کنند.

اطلاعیه افزایش زمان بندی انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث

در اطلاعیه این شرکت آمده است: سامانه میراث برای متوفیان سال‌های ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ سهام عدالت بازگشایی شده تا فرایند انتقال سهام به وراث تسریع یابد.

بر اساس این اطلاعیه، تمامی فرایند ثبت نام در سامانه میراث در شعب شرکت‌های کارگزاری و بانک‌های منتخب رایگان بوده و وراث نیازی به پرداخت وجه ندارند.

بر اساس آخرین اطلاعات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده‌اند که یکی از وراث متوفیان سهام عدالت می‌تواند با مراجعه به ۶ هزار شعبه دفاتر شرکت‌های کارگزاری و یا بانک‌های منتخب (بانک ملی ایران، ملت، پارسیان و تجارت) فرایند انتقال سهام را انجام دهد.

تا چه تاریخی وراث فرصت ثبت دارند؟

براساس این اطلاعیه در صورتی که وراث متوفیان سهام عدالت تا اوایل اسفندماه امسال مدارک خود را در سامانه میراث ثبت کنند، می‌توانند تمام سود سنوات سال‌های گذشته را دریافت کنند.

برای مطالعه بیشتر:

ارزش سهام عدالت متوفیان چقدر شد؟ امروز دوشنبه ۴ دی ۱۴۰۲

سود سهام عدالت متوفیان کی واریز میشود؟/ نحوه دریافت سود سهام عدالت متوفیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *