۲۵۰ شرکت تولیدی برای ورود به بورس اعلام آمادگی کردند

معاون وزیر صمت خبر داد: اعلام آمادگی 250 شرکت تولیدی برای ورود به بازار سهام

سعید زرندی معاون طرح و برنامه وزارت صمت با اعلام اینکه سیستم بانکی به‌تنهایی توان پاسخگویی به صنعت را ندارد و فقط بخشی از بودجه اداره صنعت را می تواند تامین کند و به‌همین خاطر برای پر کردن این شکاف به سمت استفاده از بازار سرمایه رفته ایم،تصریح کرد: هدف ما استفاده از بازار سهام در راستای جهش تولید است و در حال حاضر 250 شرکت برای ورود به بورس اعلام آمادگی کرده‌اند. او همچنین شفافیت و مهیا بودن ساختارهای شرکت‌ها برای ورود به بورس را مهم و پراهمیت دانست و از شروع فعالیت‌ها از سه ماهه چهارم سال ۹۸ در این حوزه خبر داد و گفت در وزارتخانه دفتری تخصصی برای تمرکز بر موضوع شفافیت ساختار شرکت‌ها شکل داده‌‌ایم.

بیشتر بخوانید: مزایای ورود شرکت ها به بورس چیست؟

معاون وزیر صمت خبر داد: اعلام آمادگی ۲۵۰ شرکت تولیدی برای ورود به بازار سهام

به گزارش از ایلنا:

معاون طرح و برنامه وزارت صمت، گفت: هدف استفاده از ظرفیت بازار سرمایه برای جهش تولید است و اکنون ۲۵۰ شرکت برای ورود به بورس اعلام آمادگی کرده اند.

سعید زرندی با بیان این مطلب، افزود: سیستم بانکی به تنهایی توان پاسخگویی به صنعت را ندارد، بر اساس محاسبات ما ۵۷۵ هزار میلیارد تومان برای اداره صنعت مانند پارسال بدون درنظرگرفتن جهش تولید نیاز داشتیم و سیستم بانکی اعلام کرد که فقط ۳۲۵ هزار میلیارد تومان آن را می تواند لحاظ کند و برای پر کردن این شکاف به سمت استفاده از بازار سرمایه رفتیم.

وی در این خصوص بیان کرد: اولین گام در این راستا آشنا کردن واحدهای تولیدی با موضوع ورود به بورس و بازار سرمایه بود که دو موضوع را در گام نخست مطرح کردیم.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت ادامه داد: برای ورود به بورس موضوع شفافیت و مهیا بودن ساختارهای شرکت‌ها مهم و حائز اهمیت است که از سه ماهه چهارم سال ۱۳۹۸ ورود به این دو حوزه را به صورت جدی شروع کردیم و حتی در ساختار وزارتخانه دفتری تخصصی را برای تمرکز بر این موضوع شکل دادیم.

اولویت های صنعت با ارزش افزوده بالا مشخص شده اند

وی در ادامه تصریح کرد: برای رفع موانع تولید لازم است همه دستگاه ها تغییر رویه دهند و در حوزه استراتژی و سیاست های صنعتی تمرکز بر صنایع پیشران بوده و اولویت های صنعت با ارزش افزوده بالا مشخص شده اند.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت همچنین اضافه کرد: برای رفع موانع تولید باید قانون ها را کم کرد، فرایند تخصیص ارز نیز باید تسهیل شود.

زرندی با اعلام اینکه نگاه حمایت از کالای ایرانی، نهضت ساخت داخل نیز به افزایش تولید و رفع موانع تولید کمک می کند، گفت: تصویب آیین نامه برچسب ساخت داخل از سوی دولت نیز فضا را برای تولید بیشتر فراهم می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *