کالابرگ آبان ماه کی واریز میشود؟

کالابرگ آبان ماه کی واریز میشود؟

یارانه نقدی کمک معیشتی آبان ماه ۱۴۰۲ مرحله  ۱۵۳ بر اساس دهک بندی اعلامی شنبه ۲۰آبان ۱۴۰۰۲ به حساب سرپرستان خانوار مشمول دریافت یارانه واریز و از ساعت ۱۲ بامداد قابل برداشت شد. همزمان با واریز یارانه آبان ماه ۱۴۰۲ برخی از یارانه بگیران می پرسند کالابرگ آبان ماه کی واریز می شود؟ 

زمان واریز کالابرگ الکترونیکی آبان ماه ۱۴۰۲

به گزارش سبدگردان هدف یارانه کمک معیشتی آبان ماه ۱۴۰۲ شب گذشته به حساب سرپرستان خانوار واریز شد و از ساعت ۱۲ بامداد امروز یکشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۲ قابل برداشت است. همزمان با واریز یارانه آبان ماه ۱۴۰۲ می خواهیم بدانیم کالابرگ آبان ماه ۱۴۰۲ کی واریز میشود؟

در مهر ماه سال جاری بود که از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام شد که دهک های ششم و هفتم هم مشمول کالابرگ الکترونیکی شدند و به این ترتیب خانوارهایی که جز دهک‌های اول تا هفتم هستند در صورت تخصیص دادن حداقل ۲۰۰ هزار تومان از یارانه ی خود به خرید کالاهای اساسی ۱۲۰ هزار تومان یارانه مازاد به عنوان یارانه تشویقی به حساب آنها واریز می شود در این صورت دهک های اول تا سوم با یارانه ۴۰۰ هزار تومانی به اضافه ی یارانه ی تشویقی مبلغ ۵۲۰ هزار تومان و دهک های چهارم تا هفتم با یارانه ی سیصدهزار تومانی به اضافه ی یارانه ی تشویقی مبلغ ۴۲۰ هزار تومان به عنوان یارانه دریافت می کنند که آن مبلغ مازاد را هم باید به خرید کالاهای اساسی اختصاص دهند و یک ماه جلوتر هم می توانند این یارانه را خرج نمایند.

از این رو با اختصاص دادن یارانه نقدی به خرید کالاهای اساسی افراد از طرح کالابرگ الکترونیکی استفاده کرده اند، از این رو کالابرگ آبان ماه ۱۴۰۲ همان یارانه ی نقدی آبان ماه ۱۴۰۲ می باشد که افراد یارانه بگیر به جای دریافت نقدی آن به خرید کالاها پرداخته اند و در همان تاریخ ۲۰ آبان ۱۴۰۲ به حساب سرپرستان خانوار واریز شده است.

حال در این صورت چنانچه سرپرستان خانوار از کالابرگ الکترونیکی استفاده نکرده باشند رقم کامل یارانه برای ایشان قابل برداشت است و در صورت استفاده به همان میزان از یارانه خانوار کسر گردیده و باقی مانده مبلغ به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود.

پیش از این خبر‌هایی مبنی بر تغییر دهک بندی‌ها و تبدیل آن به صدک بندی مشمولان دریافت یارانه نقدی اعلام شده بود که ظاهرا هنوز تغییری در این خصوص اعمال نشده است.

برای مطالعه بیشتر:

علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۲/ یارانه بانک سپه چرا واریز نشده است؟+علت و زمان واریز

کد دستوری مشاهده اعتبار و باقیمانده کالابرگ الکترونیکی

کد یارانه مخفی چیست؟/ کد استعلام یارانه کالابرگ و وضعیت یارانه

 

 

 

 

26 پاسخ

    1. دوست عزیز به دلیل بروز برخی مشکلات فنی و نرم افزاری برخی بانکها،‌ یارانه‌ مشتریان آنها هنوز واریز نشده از این رو به تدریج تا آخر هفته واریز می‌شود و مشکلی در این زمینه نمی باشد.

    1. این مساله را در تماس با روابط عمومی سازمان هدفمندی یارانه‌ ها پیگیری کردیم،‌ به گفته حسینی مدیر اطلاع‌ رسانی این سازمان یارانه افراد به حساب سرپرستان خانوار واریز شده، اما به دلیل بروز مشکل فنی و نرم افزاری برخی بانکها،‌ یارانه‌ مشتریان و به دنبال آن سبد کالای این ماه آنها به تدریج تا آخر هفته واریز می‌شود و مشکلی در این زمینه نیست.

    1. این مساله را در تماس با روابط عمومی سازمان هدفمندی یارانه‌ ها پیگیری کردیم،‌ به گفته حسینی مدیر اطلاع‌ رسانی این سازمان یارانه افراد به حساب سرپرستان خانوار واریز شده، اما به دلیل بروز مشکل فنی و نرم افزاری برخی بانکها،‌ مانند بانک سپه، پست بانک و… یارانه‌ مشتریان و به دنبال آن سبد کالای این ماه آنها به تدریج تا آخر هفته واریز می‌شود و مشکلی در این زمینه نیست.

  1. میشه خواهش کنم ی جواب قانع کننده بدین،چرا باید آخر هفته واریز بشه مگه کالا برگ نیست مگه هر ماه ساعت مشخصی واریز نمیشد شاید یکی نداره الان باید بره بمیره

  2. باسلام من دوماه سبدکالاگرفتم ولی آبان ماه بحسابم ریخته نشددلیلش چیه بانک ملی

  3. سلام کجا حل شده الان ساعت ۲۱٫۴۳ سه ساعت دیگه داریم میریم بیست و سوم ،،ما یارانه مون رو قبلا سبد کالا خریدیم تا الان طبق وعده های اقایون باید اعتبار کالا برگ برامون شارژ میشد که نشده،،
    واقعا اشتباه کردیم کالا برگ خریدیم ،،
    همون موقع گفتن نکنین این دولت بی حساب و کتاب هست،گوش نگرفتم,,,
    اون پایین یکی نوشتهتا اخر هفته واریز میشه،،عجب ،،،یاد این پیمان کارهای بد حساب ادم می افته ،،که وعده های پوچ میدادن،،
    حتما مشکل تو سیستم هست ،یه جای کار میلنگه،،
    اگه تا اخر هفته واریز نشد تکلیف چیه..

    اون از سهام عدالت ک ۸ سال روحانی چرخوندمون،اینم از این دولت،،
    خدایا تو خودت یه کاری کن

  4. سلام بابا این چه وضعه یه بار با یارانه خرید کردیم این ماه نه یارانه به ما دادن نه یارانه کالا شارژ شده شما که نمیتونین یه کاری رو درست انجام بدین اصلا چرا انجام میدین؟ با این وضع اقتصادی ما بدبختا رو آلاف کردین دلمون خوش بود یارانه شارژ بشه میتونیم بازخرید کنیم کوپس؟؟؟به خودتون نگاه نکنین به این پولا پول نمیگین ما سرپرست خانواده های فلک زده که کمیته ای هم نیستیم یارانمون هم از ۴۰۰ شده ۳۰۰ وهیچ جوابی هم به ما ندادن باهمین یه قرون دوزارها خودمونو راه میبریم

  5. الان۲۳ کالابرگ برای من تا الان یاعت۲ظهرشارژنشده بانک کشاورزیم از هرکی سوال کردم گفت واریز نکردن معلوم نیس چه خبره دارن چیکار میکنن ما سرپرست خانواده هستیم مسئولین شما که خودتون دارید بفکر ما نیستین که منتظر همین یارانه هستیم فقط نمیدونم چرا خدا کاری نمیکنه واقعا چرا

  6. امروز ۲۳م آبان ماه ۱۴۰۲ ، هنوز نه یارانه ای به حسابم (بانک ملت) واریز شده و نه کالابرگ دریافت کرده ام!
    تاریخ واریزی کالابرگ ها ۱۵م هر ماه بود ، بعد شد ۱۷م ، بعد شد ۱۹م ، بعد شد ۲۰م ، بعد شد ۲۱م هر ماه و این ماه آبان و ماه های بعد معلوم نیست چ روزی واریز بشه!
    پولای مردم ایران جای دیگ خرج شده و متاسفانه دولت به کسری بودجه شدید خورده

  7. سلام امروز پنجشنبه ۲۵ آبان ساعت۴ بعدازظهر تا الان کالابرگ برامون شارژنشده بانک کشاورزی چرا کسی نیست پیگیری کنه برا مردم اینم أخر هفته آخه چقدر دروغ تا کی ما باید از شما دروغ بشنویم

  8. امروز۲۶ هست نه سبد کالا و ن یارانه ما واریز نشده تکلیف ما چه میباشد با اینکه تحت پوشش کمیته امداد میباشیم لطفا پاسخگو باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *